KOKKEN OG KUNSTEN
UDSTILLING: DET NUTTEDE
TORSDAG D. 10. juli, KL. 17 og 18.15
SOPHIENHOLM
BILLETTER A 385 KR. INKL. UDSTILLING, OMVISNING OG 2-RETTERS MENU EKSKL. DRIKKEVARER
Tag hele Sophienholm i en stor mundfuld, der starter med en omvisning, hvor vores to passionerede kunsthistorikere Nette Børkdal og Dina Rawat sætter ord på kunsten og fortæller om kunsterne, værkerne og historiske vinkler hentet fra kunsthistorien. Efter omvisningen står kokken i Sophienholms gode café klar med en kulinarisk opfølgning.
Aftenens menu:
Forret: Vegansk Gazpacho (kold suppe) med basilikum olie, agurk, bladselleri, persille, karse og creme af bagte peberfrugter.
Hovedret: Dansk Ribeye med pastinak puré, smørristet skovsvampe, palmekål, Pommes Anna og sauce bordelaise